29 Aralık 2012 Cumartesi

The Hulk
Bilgi
The Hulk adı ile ün salmış Türkçe ismiyle ise yeşil dev filmini bilmeyen yoktur. Bir adam lavaboya girer ve yeşil deve dönüşünü canlı olarak izler. bu onun için kötü bir durumdur. Artık ona Hulk adı ile sesleneceklerdir. İlk görüşte sıcak kanlı biri olarak görünen Hulk sinirlenince tam bir ölüm makinasına dönüşüyor. Yapımcıların oyunun özelliklerinde belirttiklerine göre kahramanın bütün özel yeteneklerini kontrol edebileceğiz.
Oyundan esinlenerek filmini çıkarmaya karar veren yöneticilere akıl sır ermiyor. The hulk ilk olarak bilgisayar oyunu olarak çıkarılmadı. Film olarak sinemalarda çıktı ve ardından basit bir oyunu çıktı. Ardından bu yeşil devin oyunu tutulmadı ve ikinci bir oyun için kollar sınandı. Basitliği aşarak daha profesyonel bir oyun ile karşımıza çıkı.Tam adı ile The Incredible Hulk şu an paylaştığımız oyunun tam kendisidir. Oyunun hikayesi olarak bir şeyler söyleyebiliriz. Hulk şehirdeki düşmanlarına karşı savaşmaktadır. Bunun yanı sıra insanlar yeşil devi tehdit olarak görüyor ve şehir askerleri de başına bela açmaktadır. Hulk bu dertler ile amansızca savaşmaya devam ederken aynı zamanda kendisini tekrar insana dönüştürme yolları aramaktadır. Hulk’un tekrar insana dönmesinde yardımcı olmak sizin elinizde.
indir
 
 The Hulk Full İndir – 2008 Pc (Yeşil Dev Oyunu) torrent,The Hulk Full İndir – 2008 Pc (Yeşil Dev Oyunu) gezginler,The Hulk Full İndir – 2008 Pc (Yeşil Dev Oyunu) full tek link,The Hulk Full İndir – 2008 Pc (Yeşil Dev Oyunu) bedava crack
 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates